Vstupné dvere - dôležitý estetický prvok vášho domu

Vchodové dvere nie sú len tak obyčajný stavebný prvok. Dvere sú bránou do vášho domova, odrazom vkusu majiteľa a významným estetickým prvkom, ktorý určuje vonkajší vzhľad domu.

Dosluhujú vaše staré vchodové dvere a uvažujete o kúpe nových? Je teda ten správny čas popremýšľať, či si namiesto plastových nekúpiť rovno hliníkové dvere. Sú takmer nezničiteľné, skvele vyzerajú a ľahko vydržia aj viac ako päťdesiat rokov.

Ďalšou výhodou hliníkový dverí je konštrukčná presnosť a dobré mechanické vlastnosti. To oceníte hlavne vo veľmi namáhaných priestoroch - hliníkové dvere tak pôjdu dlhé roky ľahko otvárať a zatvárať aj v desaťposchodovom panelovom dome. V ponuke nájdete hliníkové vstupné dvere z viackomorových profilov s prerušeným tepelným mostom.

Veľkou výhodou hliníkových dverí je aj ich vzhľad. Oproti iným totiž nemajú v podstate žiadne obmedzenia a možno ich prispôsobiť staršiemu domu aj novostavbe.

Ich vyššiu cenu však úplne kompenzujú ich vlastnosti - dlhá životnosť, bezpečnosť, odolnosť, tuhosť, dizajn, ľahkosť, alebo stálofarebnosť.