Prečo nové plastové okná?

Okná sú pýchou každého domu, či už rodinného alebo panelového. Pozeráme skrz ne von a okná k nám prepúšťajú teplo a svetlo. Chráni nás pred vonkajšími vplyvmi a vetrajú nám vzduch v miestnostiach. Oknami uteká z domu až 20% tepelnej energie a preto by sme mali myslieť na to, či už je vhodná chvíľa okná vymeniť.

Ak sú vaše staré okná značne poškodené používaním alebo sa vám už nepáči ich vzhľad, je potrebné ich vymeniť. Odmenou vám za to bude ušetrená energia za teplo a modernejší a krajší vzhľad vášho domova. Navyše sa nové plastové okná lepšie udržujú čisté a pohľad z nich je príjemnejší.

Izolačné plastové okná - správna voľba pre váš dom

Vylepšujete svoj byt alebo staviate nový dom? Investície do energeticky šetriacich stavebných prvkov vzhľadom k rastúcim cenám energií je určite rozumný krok. Správna voľba okien, bezchybná montáž okien priamo ovplyvňuje celkovú energetickú spotrebu domu. Investovanie do tej najlepšej technológie moderných okenných profilov sa teda rozhodne vyplatí.

Izolačné sklá

Pre okná Salamander používame číre izolačné sklá s nerezovým alebo plastovým dištančným rámikom, ktorý obmedzuje roseniu a namŕzaniu ich okrajov.

Izolačné sklá sú pokovované a ich medzipriestor je vyplnený plynom argónom.

Plastové profily Gealan

Okná Gealan sa vyznačujú veľmi dobrými tepelno izolačnými vlastnosťami. Majú vďaka integrovaným výstuhám v rámoch a krídlach výbornú stabilitu a umožňujú aj konštrukciu veľkých prvkov, ktoré potom odolávajú aj veľkým veterným zaťaženiam. Pre pocit väčšieho bezpečia a ochrany pred vlámaním je možné okná osadiť špeciálnym sklom a kovaním.

Získajte plastové okná a dvere s výbornými izolačnými vlastnosťami a v dizajne, ktorý dokonale zapadne do konceptu vášho bývania. Dodáme a namontujeme vám okná a dvere presne podľa vašich požiadaviek. Ľahko si vyberiete z overených materiálov a širokej škály farieb a povrchových úprav.