Odborná montáž plastových okien je nutnosťou

Pri rekonštrukciách domov a pri novostavbách nie je možná svojpomocná montáž už len z toho dôvodu, že sa tak automaticky vzdáte nároku na riadnu reklamáciu nových okien. O kvalite vykonaných prác a správnom nastavení okien nehovoriac.

Kvalitná montáž plastových okien

Spoľahlivá montáž od výrobcu

Dôsledná a spoľahlivá realizačná firma by mala zabezpečiť všetky práce. Od zamerania okien, ich výroby a následnej výmeny a montáže okien. 

Montáž okien na pásky

Užitočným pomocníkom pri montáži plastových okien sú tiež paropriepustné pásky. Škára medzi oknom a murivom by mala brániť vzniku vlhkosti, ale zároveň tiež umožniť únik vlhkého vzduchu, o čo sa postarajú špeciálne tesniace pásky.

Montáž plastových okien zahŕňa tiež balkónové plastové dvere, posuvné dvere alebo skladacie dvere a ďalšie. Stačí si len vybrať! V prípade vášho záujmu  nás neváhajte kontaktovať.

Súčasťou montáže nových okien je aj montáž praktických doplnkov - vonkajších či vnútorných žalúzií, roliet a sietí proti hmyzu. A je už úplne jedno, či ide o nové okná v obvodových nosných stenách či okná strešné pri budovaní podkrovného bytu.