Sieťky proti hmyzu na plastové okná



Plissé sieťky na okná prinášajú dizajn a praktické využitie

Skladané sieťky proti hmyzu nazývané aj plissé disponujú výhodu, že pomocou nich možno vybaviť aj veľké okenné otvory. Do dverí sa väčšinou inštalujú ako vertikálne sieťky, vtedy stačí odsunúť sieťku kúsok do boku a prejsť. Na okná sa využíva skôr horizontálna sieťka, napríklad k jednoduchšiemu prístupu ku kvetinám na parapete alebo podať niečo cez okno.

Plissé sieťky na okná sú veľmi pevné a zároveň sa ľahko ovládajú, pretože nemusíte prekonávať žiadne pružiny. Zatiahnuté sieťky navyše pôsobia ako záclona a dodávajú pocit súkromia.

Pevné sieťky na okná

Jedná sa o najobľúbenejší typ sieťok proti hmyzu a dôvody prečo to tak je sú jednoduché. Obstarávacia cena na prvom mieste a následne ich univerzálne použitie. Okrem toho pevné sieťky je možné vyrobiť už od rozmerov okna 20 x 20 cm. V prípade ak nepotrebujete nechať priechod na vonkajšiu parapetu napríklad kvôli kvetom je to efektívna voľba, ktorá zabráni všetkému hmyzu prístup do interiéru.

Pevné sieťky proti hmyzu sa môžu do plastových okien uchytiť otočnou kľučkou, alebo ich priamo nainštalovať do okenného rámu.

Plissé sieťky proti hmyzu do dverí