Vonkajšie žalúzie, aktuálna špička na trhu tieniacej techniky

Vonkajšie žalúzie Z-90 nezabezpečujú len ich primárne funkcie ako je tienenie, ale sú aj elegantným doplnkom každého objektu. Aj pre tento dôvod ide o najčastejšie volený spôsob vonkajšieho tienenia. 

Vonkajšie žalúzie Z-90

Slnečné lúče zastavia ešte skôr, než sa dostanú do miestnosti. Množstvo prenikajúceho svetla je možné regulovať plynulo, avšak vonkajšími žalúziami ušetríme aj za klimatizáciu. Navyše umožňujú aj vetranie pri otvorenom okne.

Vonkajšie žalúzie Z-90

Vonkajšie žalúzie Z-90 sa zaraďujú k technicky najdokonalejším typom žalúzií vo svojej kategórii. Zabezpečujú vysoký komfort, majú inovatívny a moderný vzhľad, hliníkové lamely v tvare písmena Z majú lepšie dovieranie aj menší nábal vo vysunutom stave. 

Komfort a úspora energií

Dokonalé doklopenie lamiel garantuje maximálne tienenie. Vďaka naklápaniu lamiel je zároveň možné tienenie aj vetranie pri otvorenom okne. Vonkajšie žalúzie Z-90 regulujú množstvo svetla aj teplotu vo vnútri miestnosti, v lete šetria náklady za klimatizáciu, pritom zlepšujú vaše súkromie vnútri domu.

Ovládanie vonkajších žalúzií

Žalúzie sa môžu ovládať manuálne pomocou kľuky, alebo pomocou motora. Vyrábajú sa vo farebných odtieňoch, ktoré zodpovedajú moderným trendom. Vonkajšie žalúzie sa montujú tak, že je horný nosič vrátane stiahnutého nábalu lamiel možné skryť pod krycí plech, alebo do špeciálne vytvoreného podomietkového boxu.