Dverové výplne pre plastové vstupné dvere

Plastové výplne dverí sú považované za najviac žiadané dverné výplne a to hlavne vďaka ich klasickému vzhľadu a nízkej obstarávacej cene. Ako už názov napovedá, povrchové dosky sú tvorené plastom, ktorý sa vákuovo tvaruje na formách. Tak ako plastové okná a dvere aj dverné výplne možno vyrobiť v rôznych farebných prevedení. Dverné výplne ponúkajú dostatočné množstvo tvarov prelisov.

Základné biele - dvere s výplňami z ABS plastu za nízku cenu

Najlacnejšími výplňami plastových vstupných dverí sú výplne z ABS a PMMA plastov.

Klasický vzhľad a dobrá stabilita - dvere s výplňami z HPL

Plastové vchodové dvere s výplňou sú za dostupnú cenu. Dverové výplne HPL sú veľmi kvalitné, tvorené povrchovými HPL doskami. Vyznačujú sa takmer nulovou rozťažnosťou, čo znamená jediné, sú vysoko odolné voči slnečnému žiareniu. 

Stredná trieda vo výplniach pre plastové vchodové dvere sú HPL výplne čiže výplne z vysokotlakového laminátu tvrdeného špeciálnymi živicami. Tie už využijete prakticky všade - sú veľmi odolné a stabilné, ľahko sa udržujú, vyberiete si z množstva farieb aj dekorov a sú za rozumnú cenu.

Výplne do dverí ENTRY

Plastové vstupné dvere s Entry výplňou sa vďaka exkluzívnemu vzhľadu hodia pre moderné novostavby, pre svoje výborné tepelnoizolačné parametre ich využijete aj v energeticky úsporných domoch.