Japonské steny - variabilná a krásna alternatíva tienenia

Japonské posuvné steny

Z čoho sa japonské steny vyrábajú

Na vytvorenie japonskej steny si môžete vybrať zo širokej ponuky dekoračných látok s rôznym dizajnom. Japonské steny je možné zhotoviť z ľahkých záclon aj z nepriehľadných závesových materiálov. 

Podľa čoho vyberáme japonské steny

Podľa požiadaviek je možné vybrať výšku a šírku japonskej steny, počet panelov, spôsob ovládania rovnako aj materiál. Zvoliť si môžete aj typ panelov japonskej steny či už vystužený tyčkami (ktoré lepšie držia tvar), alebo bez nich.

Podľa čoho japonské steny vyberať

Najskôr je potrebné sa rozhodnúť, na akú veľkú plochu bude japonská stena použitá, alebo aký veľký priestor na roztiahnuté japonské steny máte k dispozícii napríklad vedľa okien. Materiál na japonské steny si potom môžete vybrať podobne, ako by ste si vyberali látky na záclony a závesy.

Akému interiéru japonské steny pristanú

Posuvný systém japonských stien je veľmi variabilný. Hodí sa na tienenie okien, k predeleniu miestností, na zakrytie rôznych policových systémov alebo šatníkov. Využitie majú ako v domácnostiach, tak aj v reštauráciách, zdravotníckych zariadeniach, kanceláriách a podobne.

Japonské steny sú vhodným doplnkom k plastovým alebo hliníkovým oknám a balkónom. Vyberajte spolu s oknami aj dizajnové tienenie, všetko na jednom mieste. VIAC ->>